Beveiligingscamera Kopen bij de camera specialist van Nederland

Het aantal inbraken stijgt weer de laatste periode. Recent nog werd ik zelf geconfronteerd met een inbraak bij iemand uit mijn dichte omgeving. Ze waren die ochtend vertrokken voor een vakantie in de sneeuw.beveiligingscameras

Ondanks enkele voorzorgsmaatregelen zoals iemand die iedere dag langskomt, werd de eerste avond voor 20u reeds ingebroken, nog geen 12u na het vertrek op vakantie. Zij hebben geen bewakingsapparatuur in huis dat eventuele inbrekers zou kunnen afschrikken.

Een inbraak kan bij iedereen op elk moment van de dag gebeuren. Voorkomen is ook hier beter dan genezen aangezien zelfs de kosten voor een stukgeslagen glasraam helemaal niet min zijn. Daarom is het aan te raden u te bewapenen door middel van een of meerdere beveiligingscamera’s.

Tegenwoordig zijn de schermen en camera’s zo ver gevorderd dat de beelden in high definition (HD) u alle details laten zien van de locaties waarin u een filmapparaat wenst te hangen. Ze kunnen zowel een plaats hebben buiten als binnen in uw huis. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een analoog toestel (waarbij de data via een kabel wordt opgeslagen op een harde schijf) of een IP toestel waarbij de mogelijkheid bestaat om de data te verzenden via het WIFI netwerk en zelfs rechtstreeks van op afstand mee te volgen wat er op dat moment in uw huis gebeurd.

Alle camera’s zijn zowel overdag als gedurende de nacht bruikbaar met een zo optimaal mogelijk beeld (afhankelijk van de kwaliteit van de camera). Dit is mogelijk door het gebruik van infrarood leds.

U vindt bij ons ook benodigde accessoires zoals COAX kabels, harde schijven van verschillende grootte-orden, netwerkkabels en extra’s zoals infraroodlampen en een 4- of 8 poortige switch.

We hebben 2 soorten recorders voor u (de harde schijven zijn niet inbegrepen). De analoge hoge definitie recorder heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hij is makkelijk in installatie en gebruik en kan zowel gebruikt worden bij analoge als analoge hoge definitie camera’s.
De andere recorder wordt gebruikt bij een analoge camera. Deze is goedkoper en heeft een eenvoudige en snelle aansluiting. De verbinding is stabiel en de beelden kunnen vanop tablet/smartphone bekeken worden.

We hebben ook sets ter beschikking. De basisset bestaat uit 3 analoge opnametoestellen (met 42 led lichten waardoor het bereik ook gedurende de nacht tot 40 meter bedraagt) en een analoge HD recorder (exclusief harde schijf). De complete set bestaat uit 4 opnametoestellen en 4 laders, een coax kabel, een harde schijf van 1 TB. Deze set is aanpasbaar door opnametoestellen van een grotere kwaliteit, een grotere harde schijf en het al of niet laten inbouwen van de harde schijf in de video recorder.

Meer informatie over onze producten en diensten vindt u op onze website https://beveiligingscameras.nl