De geboorte van elk nieuw kind verdient iets speciaals

Iedere geboorte is een unieke gebeurtenis. Deze prachtige momenten verdienen een uniek kraamcadeau. Voor iedereen die op zoek is naar een cadeau dat anders is dan de standaard rompertjes, sokjes en mutsjes zijn er nu hippe, kleurrijke en unieke muziekdoosjes verkrijgbaar.

Baby’s zijn gek op muziek

Het valt vaak niet mee om een origineel kraamcadeau voor een pasgeborene te kopen. Met het geven van een muziekdoosje valt je cadeautje op en heb je zowel voor de baby als voor de ouders een niet alledaags of saai geschenk. Baby’s houden van muziek. Muziek stimuleert de ontwikkeling en werkt kalmerend. Jaren later kan het deuntje van een muziekdoosje nog herinneringen oproepen.


Frisse kleuren en leuke ontwerpen

 

Muziekdoosjes die passen bij de kleuren van de babykamer? Bij hippemuziekdoosjesfantastischekraamcadeaus kun je uit diverse kleuren, ontwerpen en materialen kiezen. Van een heerlijke zachte knuffel die met het deuntje Lullaby van Brahms zorgt dat het kindje zich prima kan ontspannen, tot een superhippe knuffelkikker die vuurvliegjes in zijn buik heeft. De vuurvliegjes gaan langzaam aan en uit en de kikker kwaakt zachtjes en kan een slaapliedje spelen. Kindjes voelen zich veilig en slapen prima.

De meeste muziekdoosjes zijn zo ontworpen dat baby’s er ook mee kunnen spelen in bijvoorbeeld de box of op een speelkleed. Er is een ontwerp die de hartslag van mama nabootst, maar ook in rustgevende natuurgeluiden en kalmerende kinderdeuntjes is voorzien . De hippe ontwerpen gaan samen met heldere kleuren. De ontwikkeling van baby’s gaat razend snel en verschillende kleuren helpen bij de groei en vooruitgang van het visueel vermogen.

 

Ook voor muziekmobielen

 

Bij hippemuziekdoosjes kun je ook terecht voor mooie muziekmobielen die boven een ledikantje gehangen kunnen worden. Bekijk de site en ontdek zelf het ruime assortiment. Mobielen voor in de box, de kinderwagen en zelfs het campingbedje, de keuze is enorm en gevarieerd. Er zijn mobielen gemaakt van verschillende materialen met of zonder muziek. Muziekmobielen groeien mee met de ontwikkeling van de baby en er zitten diverse deuntjes en lampjes in.

 

Unieke kraamcadeau’s voor jongens en meisjes

 

Hippemuziekdoosjes.nl heeft muziekdoosjes en muziekmobielen die geschikt zijn voor jongens en meisjes. Superleuke kraamcadeau’s die leuk zijn om te geven of voor je eigen kindje te kopen. Schattige uiltjes voor meisjes en grappige apen voor jongens. Baby’s kunnen zich uren vermaken met het luisteren en kijken naar de mobielen en knuffeltjes waar muziek uit komt.