SSD biedt u website de juiste snelheid om verder te groeien.

Het internet is in de ruim vijfentwintig jaar dat het bestaat een factor van betekenis geworden in onze samenleving. PureSSDWaren het aanvankelijk grote, gevestigde namen die zich via een website presenteerden, tegenwoordig heeft elke ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf serieus neemt een eigen website. Ook verenigingen en particulieren beschikken steeds vaker over een eigen webpagina waarop ze zichzelf, hun vereniging of hun hobby etaleren.

Het begin: de juiste naam
Wie over een eigen website denkt heeft te maken met een aantal te nemen stappen. Allereerst moet nagedacht worden over een goede en herkenbare naam. Die naam mag nog niet door een ander zijn geregistreerd, identieke namen zijn op het internet niet toegestaan en zouden natuurlijk alleen maar voor de nodige verwarring zorgen. Heb je een unieke naam bedacht, dan moet deze worden geregistreerd.

De volgende stap: waar laat ik mijn site?
Als de registratie is gelukt, dan moet je ergens aan webruimte zien te komen. Hiervoor ga je naar een gespecialiseerd bedrijf dat dit soort webruimte aanbiedt waar je je website onderbrengt.

We spreken hier van webhosting. Een pakket waarin je een bepaalde hoeveelheid opslagruimte, dataverbruik en e-mailadressen afneemt noemen we een hostingpakket. In de meeste gevallen kan het hostingbedrijf ook de registratie van je gekozen website voor zijn rekening nemen.

Webdesign en het bouwen van je site
Nu alles is geregeld en klaargezet kun je aan het ontwerp van je website gaan beginnen. Als je de site voor professionele doeleinden wilt gebruiken is het verstandig ook een professional in te schakelen bij het webdesign. Internetbezoekers zijn verwend en beslissen in slechts een paar seconden of ze op je site blijven of weer verder klikken. In die paar seconden moet er een positieve en uitnodigende indruk worden gemaakt. Het zou toch jammer zijn als je bezoekers snel wegklikken. In de regel geldt dat een weggeklikte bezoeker niet snel een nieuwe poging zal wagen, hij gaat op zoek naar andere aanbieders die wel zijn aandacht kunnen vangen.

Maar liever niet te duur
Onkosten voor professioneel ontwerp, daar kom je als ondernemer waarschijnlijk niet onderuit. Een particulier heeft een ander belang, dus die kan zich met de bestaande ontwerptools vaak een heel eind redden. Met de investering in geld en tijd die een website met zich meebrengt is het van belang op de kleintjes te letten. Waar kun je nog besparen?

Een rondgang tussen de verschillende hostingbedrijven leert dat hier winst te behalen is. Wat je wil is goede service, uitstekende bereikbaarheid en een techniek die gewoon doet wat je ervan verwacht. En het liefst tegen een scherpe prijs. En dat is een goede reden om te gaan kijken bij de specialist bij uitstek: PureSSD!

Zij helpen u namelijk graag verder met het groeien. U kunt daarom ook gerust contact met ze opnemen voor meer informatie.