Uitmuntend kwaliteit aan duorolgordijnen uit eigen Nederlandse bodem!

Wanneer je op zoek bent naar op maat gemaakte duorolgordijnen ben je bij Duorolgordijnen.eu aan het juiste adres! U vindt er kwaliteit en alles wordt op maat gemaakt. Dat is een groot verschil met de vele kant en klare exemplaren die je overal tegenkomt bij de vele discounters en webshops.

Rolgordijnen zijn niet alleen bruikbaar als decoratieDUOROLGORDIJNEN.EU - LINNET maar zijn een zeer functionele oplossing voor licht, zon, privacy en sfeer in je huis. En dat wordt allemaal volgens jouw wensen en helemaal op maat gemaakt in onze eigen fabriek!

Duorolgordijn.eu biedt hoge kwaliteit aan alle producten en hanteert bovendien ook nog eens scherpe prijzen. De producten komen rechtstreeks vanuit de fabriek, zo bespaar je heel wat nutteloze kosten voor verschillende tussenstadia. Bovendien orden de producten ook nog eens netjes en helemaal gratis bij je thuis bezorgd door een bode. Zo ben je er zeker van dat je professioneel en goedkoop verder geholpen wordt! Je hebt de keuze uit heel wat verschillende soorten rolgordijnen, afwerkingsmethoden en kleuren van cassettes en onderlatten.

Duorolgordijnen series 
De collectie aan roljaloezieën bij duorolgordijn.eu is meer dan uitgebreid. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden en daarom zijn deze opgedeeld in een aantal series.

Zo heb je volgende series: Destino, Linnet, Vintage, Cubo, Visable, Dido, Arto, Lima, Metallica, Multicolour, Plissé, Elan en de Big Serie.

Roljaloezieën 
Roljaloezieën of duorolgordijnen (ook wel multishade, twist rolgordijn, twinroller, etc. genoemd) is een raamdecoratie bestaande uit 2 lagen stof met horizontale, transparante en dichte banen en hangt als een lus. Op die manier kan je ze tijdens het op- of afrollen over elkaar laten bewegen. Deze producten laten je toe om zelf de sfeer of de hoeveelheid zon of licht in je ruimte te bepalen. En ze laten je ook toe om jezelf wat privacy te gunnen ‘s avonds. Duorolgordijnen zijn dus uiterst functioneel!

Duorolgordijnen.eu biedt je de hoogste kwaliteit en rolgordijnen die helemaal aan uw wensen voldoen. Ze worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. De stof van de roljaloezie is fraai verwerkt op een dikke rolgordijnbuis en zit in een luxe cassette. Ons aanbod aan cassettes is het meest uitgebreide van Nederland en wij bieden bovendien maar liefst 6 types aan onderlatten. Ook onze exclusieve stoffen zijn eveneens van topkwaliteit en tot wel 280 cm breed.

Het opmeten en monteren van de rolgordijnen is heel erg eenvoudig en kan dus door iedereen worden uitgevoerd.

Wanneer je de ideale roljaloezie heeft samengesteld kan je jouw keuze doorgeven en online bestellen via de webshop. De roljaloezieën worden dan speciaal voor jou op maat gemaakt en gratis bij jou bezorgd. Bovendien kan je er bij ons van op aan dat we je de laagste prijs bieden voor dezelfde uitvoering!