Vesturen van grote bestanden met een snelle online filetransfer.

Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo normaal om bestanden, meer bepaald grote bestanden, te versturen naar anderen. Je vraagt je hierbij misschien af waarom mensen dit doen. Je hoeft het eigenlijk niet zover te zoeken. Je wilt bijvoorbeeld de foto’s doorsturen naar je collega’s van op dat ene bedrijfsfeestje, of je wilt de foto’s van het familiefeestje doorsturen naar je oma, maar ook als je een iets creatiever iemand bent die vaak bezig is met het maken van muziek, dan kan je ook je eigen gecomponeerde liedjes doorsturen naar je familie, vrienden…

Waarom zou je dan kiezen voor deze website en niet voor bekende alternatieven?

Je bestanden versturen kan je doen via de website. Dit is natuurlijk maar een manier. Je kan natuurlijk ook kiezen voor sociale media bijvoorbeeld. Dit is ook een manier, maar niet iedereen is hier voorstander van. Sommigen vertrouwen dit niet, anderen willen gewoon geen account aanmaken op de sociale media zoals Facebook of Twitter…

Andere manieren hiervoor zijn bijvoorbeeld je foto’s doorsturen via je smartphone. Hier kan je perfect je foto doorsturen via MMS. Ook een smartphone heeft niet iedereen helaas. Bovendien gebeurt het wel eens dat er eens iets misloopt met het gsmnetwerk. Hierdoor kan het wel eens gebeuren dat je document niet aankomt bij de persoon voor wie het bestemd is, of dat er een enorme vertraging is…

Waarom zou je dan kiezen voor de website bestandenversturen.nl

Eerst en vooral is het een goed alternatief voor mensen die geen account willen aanmaken op sociale media of voor mensen die geen smartphone willen aanschaffen.

Bovendien is het zo dat eigenlijk iedereen het kan gebruiken. Het enige dat je nodig hebt is een computer. Dit heeft momenteel wel bijna iedereen in tegenstelling tot een smartphone bijvoorbeeld.

Daarenboven is het gebruik van deze website gratis en veilig. Dit is altijd goed meegenomen. Je hoeft dus niets extra te betalen voor het veilig verzenden van je foto’s, filmpjes, liedjes enzovoort.

Tot slot is de website gemakkelijk in gebruik. Je uploadt gewoon je document, voegt je e-mailadres in en dat van je bestemmeling en vult er optioneel een berichtje in voor de andere persoon. Deze manier is dus niet enkel veilig en gratis, maar ook nog eens gemakkelijk in gebruik, ook voor mensen die niet zoveel van computers kennen. Je hebt er dus niet eens een eigen e-mailadres voor nodig.

Bij interesse in deze veilige en gratis manier van bestanden versturen, kan er steeds gekeken worden op bestandenversturen.nl. Hier vind je vast de antwoorden op al je vragen!