Fijn op het water dobberen met een 4/5 gangen diner en/of lunch!

Drijvend op de grachten van Amsterdam is een bijzonder ervaring. Je ziet alle bezienswaardigheden van dichtbij en je ziet de stad vanuit een geheel ander perspectief. Op een zomerse dag met en stel vrienden, een drankje er bij en een hapje, lekker cruisen door de grachten van de hoofdstad van Nederland.

Bij ons kan je een prachtige salonboot huren met eigen kapitein en bemanning. Je kan de boot huren voor een feestAmsterdam Salonbootje, een zakelijk evenement of andere gelegenheden. De aloude grachten van Amsterdam werden vroeger gebruikt voor handel aar nu worden zij bezet door de mooiste salonboten. Wij presenteren allerlei soorten rondvaarten, we kunnen je met de boot ergens afzetten bij een van de bezienswaardigheden, we hebben kindvriendelijke reisjes maar ook intieme boottochten voor kleinere groepen.

Onze Canal Tours op Boat Trips Amsterdam zijn voorzien van heerlijke lunch kussens, je kan er gekoelde drankjes verkrijgen, wij zorgen voor een sfeervolle verlichting en zo kan je op en zomerse avond heerlijk cruisen. Varen maakt hongerig dus ook voor een diner of zakenlunch kan je bij ons terecht, of gewoon een simpele borrelhapje of een pizza.

Hoe lekker is het om het achterdek van een salonboot heerlijk achterover te leunen, de grachten ervaar je dan van dichtbij en dat is de beste manier om Amsterdam te verkennen. Je zal bezienswaardigheden zien zoals het Anne Frank Huis, de Magere Brug over de Amstel en nog veel meer. Indien je een privé rondvaart boekt dan kan deze aangepast worden aan uw eigen behoeften, misschien wilt u wel langs de Hermitage varen of de residenties bewonderen op de Herengracht. Misschien wilt u aanmeren bij het rijksmuseum en de schilderijen van Oude Meesters bewonderen.

De authentieke klassiek salonboten horen bij Amsterdam, ze zijn extra breed, ruim, stabiel en menig gezelschap kan er heerlijk op vertoeven. De boten zijn special ontworpen om door de grachten van Amsterdam te varen met mooi zomers weer gaan de dakluiken open en bij slecht weer kan u comfortabel warm binnen zitten. Klanten van ons laten goede recensies achter dat de bootreis voor hen een fantastische ervaring is geweest. Ook u kunt cruisen en genieten van een haute cuisine diner op een van onze historische salonboten.

We hebben een grote selectie salonboten met een all-inclusive mogelijkheid heb je daar vragen over dan bel ons even op. We kunnen een heel avondprogramma vullen, we voorzien u van privé lunches en diners of we regelen een intiem en romantische cruise voor bruiloftsparen. Een salonboot tour heeft zeker voordelen, geen lange wachtrijen, geen files, geen dringen van mensenmassa’s maar daar komt u achter als u plaatsneemt in en van onze luxueuze salonboten. Salonboot huren Amsterdam heeft scherpe prijzen, mooie arrangementen en onze service is excellent, wij overkomen u graag, tot Dan!